Aluminium kozijnen

Bookmark and Share Aluminium kozijnen zijn zeer duurzaam en hebben daardoor minder onderhoud nodig dan houten kozijnen. Aluminium kozijnen zijn in iedere kleur leverbaar. Een nerf of motief zoals dat bij houten en kunststof kozijnen het geval is, is bij aluminium kozijnen wat moeilijker te realiseren.

De aluminium kozijnen zijn afgewerkt met een coating. Deze coating wordt door middel van elektrolyse aangebracht. Dit zorgt voor een zeer goede bescherming tegen de elementen. Ook is de coating in ieder kleur aan te brengen.  Aluminium kozijnen zijn zoals eerder vermeld duurzaam. Desondanks zult u de kozijnen wel moeten onderhouden. Vooral de sluitingen en scharnieren dienen om de zovel tijd gesteld en gesmeerd te worden.

Let bij de aanschaf van aluminium kozijnen op het KOMO en VMRG-keurmerk. Deze keurmerken garanderen een goede kwaliteit met betrekking tot het gebruikte materiaal alsmede de productiemethoden.

Offertes aluminium kozijnen aanvragen

Wilt u offertes aanvragen voor aluminium kozijnen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier en ontvang offertes van meerdere leveranciers.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

Materiaal van uw kozijnen

Het formulier op deze pagina is bedoeld voor het aanvragen van offertes voor aluminium kozijnen. Voor een houten of kunststof kozijn kunt u overschakelen naar een van onderstaande formulieren:
+ Houten kozijnen
+ Kunststof kozijnen

Projectgegevens

Geef een beschrijving van het kozijn / de kozijnen. Gaat het om losse kozijnen, bijvoorbeeld van losse ramen en deuren? Of gaat het om een geschakeld kozijn, bijvoorbeeld in een achtergevel?
Project
Plaatsen
Soort glas
Hang- en sluitwerk

Deuren

Beschrijf zo goed en uitgebreid mogelijk welke deurkozijnen u wilt. Gebruik voor de beschrijving in ieder geval onderstaande kenmerken. Zonder opgaaf van maten kunnen wij uw aanvraag niet doorsturen! Indien u geen exacte maten weet kunt u een schatting geven.
Deuren

Ramen

Beschrijf zo goed en uitgebreid mogelijk welke raamkozijnen u wilt. Gebruik voor de beschrijving in ieder geval onderstaande kenmerken. Zonder opgaaf van maten kunnen wij uw aanvraag niet doorsturen! Indien u geen exacte maten weet kunt u een schatting geven.
Ramen

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht