Houten kozijnen

Bookmark and Share Hout is een klassiek materiaal voor het vervaardigen van kozijnen. Houten kozijnen hebben zowel negatieve, maar zeer zeker ook positieve kenmerken. Allereerst zien houten kozijnen er mooi uit. Het hout, en daarmee nerf, zorgt voor een kenmerkende klassieke uitstraling. Verder isoleert hout ook goed.

Een ander minder bekend voordeel van houten kozijnen is dat houten kozijnen makkelijk zijn te renoveren wanneer bijvoorbeeld uw huis wat verzakt is. U kunt namelijk sneller een stuk hout aanbrengen dan bijvoorbeeld een stuk kunststof of aluminium.

Houten kozijnen vragen wel om wat meer onderhoud dan de andere materiaalsoorten. U zult kozijnen moeten (laten) verven. Dit heeft echter ook een voordeel: U kunt namelijk eens in de zoveel jaren het houtwerk van een andere kleur voorzien. Hoe goed u de kozijnen ook onderhoudt, de kans op houtrot is altijd aanwezig. Vraag uw kozijnleverancier of het hout een FSC-keurmerk en/of het Keurhout-logo heeft. Dit garandeert dat het hout duurzaam is geproduceerd.

Offertes houten kozijn

Wilt u offertes aanvragen voor houten kozijnen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier en ontvang offertes van meerdere leveranciers.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

Materiaal van uw kozijnen

Het formulier op deze pagina is bedoeld voor het aanvragen van offertes voor houten kozijnen. Voor een kunststof of aluminium kozijn kunt u overschakelen naar een van onderstaande formulieren:
+ Kunststof kozijnen
+ Aluminium kozijnen

Projectgegevens

Geef een beschrijving van het kozijn / de kozijnen. Gaat het om losse kozijnen, bijvoorbeeld van losse ramen en deuren? Of gaat het om een geschakeld kozijn, bijvoorbeeld in een achtergevel?
Project
Plaatsen
Voor gebruik
Soort glas
Hang- en sluitwerk

Deuren

Beschrijf zo goed en uitgebreid mogelijk welke deurkozijnen u wilt. Gebruik voor de beschrijving in ieder geval onderstaande kenmerken. Zonder opgaaf van maten kunnen wij uw aanvraag niet doorsturen! Indien u geen exacte maten weet kunt u een schatting geven.
Deuren

Ramen

Beschrijf zo goed en uitgebreid mogelijk welke raamkozijnen u wilt. Gebruik voor de beschrijving in ieder geval onderstaande kenmerken. Zonder opgaaf van maten kunnen wij uw aanvraag niet doorsturen! Indien u geen exacte maten weet kunt u een schatting geven.
Ramen

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht