Kunststof kozijnen

Bookmark and Share Kunststof kozijnen worden gemaakt van PVC. PVC staat voor Polyvinylchloride en dit materiaal is doorgaans zeer duurzaam en daardoor onderhoudsarm. De fabricagemethodieken van kunststof kozijnen maakt het mogelijk de kozijnen in veel kleuren en soorten reliëf te laten maken. De kozijnen zijn leverbaar in iedere denkbare kleur.

Kunststof kozijnen kunnen vervaardigd met een houtnerf motief. Zodoende krijgt het kunststof kozijn de mooie uitstraling die juist zo kenmerkend is voor houten kozijnen. In combinatie met goed isolerend dubbel glas, isoleren de kunststof kozijnen goed. Een nadeel van kunststof kozijnen is dat als gevolg van zonlicht de kleur ietsjes "valer" kan worden.

Voor kunststof kozijnen is het VKG Keurmerk. Kozijnen die aan de normen van dit keurmerk voldoen aan de strenge eisen.

Offertes kunststof kozijn

Wilt u offertes aanvragen voor kunststof kozijnen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier en ontvang offertes van meerdere leveranciers.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

Materiaal van uw kozijnen

Het formulier op deze pagina is bedoeld voor het aanvragen van offertes voor kunststof kozijnen. Voor een houten of aluminium kozijn kunt u overschakelen naar een van onderstaande formulieren:
+ Houten kozijnen
+ Aluminium kozijnen

Projectgegevens

Geef een beschrijving van het kozijn / de kozijnen. Gaat het om losse kozijnen, bijvoorbeeld van losse ramen en deuren? Of gaat het om een geschakeld kozijn, bijvoorbeeld in een achtergevel?
Project
Plaatsen
Soort glas
Hang- en sluitwerk

Deuren

Beschrijf zo goed en uitgebreid mogelijk welke deurkozijnen u wilt. Gebruik voor de beschrijving in ieder geval onderstaande kenmerken. Zonder opgaaf van maten kunnen wij uw aanvraag niet doorsturen! Indien u geen exacte maten weet kunt u een schatting geven.
Deuren

Ramen

Beschrijf zo goed en uitgebreid mogelijk welke raamkozijnen u wilt. Gebruik voor de beschrijving in ieder geval onderstaande kenmerken. Zonder opgaaf van maten kunnen wij uw aanvraag niet doorsturen! Indien u geen exacte maten weet kunt u een schatting geven.
Ramen

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht