Meranti kozijnen

Bookmark and Share Meranti is een soort hardhout wat vaak gebruikt wordt voor het vervaardigen van kozijnen. Het is dus niet zo dat hardhout per definitie meranti is. Meranti is wel een hardhout soort. Meranti kozijnen zijn doorgaans afkomstig uit Zuidoost-Azië.

U kunt meranti kozijnen herkennen aan een wat rodere kleur. Meranti is erg duurzaam en sterk hout. Een groot voordeel is dat deze houtsoort ook goed te bewerken is, wat uiteindelijk de kwaliteit van de meranti kozijnen ten goede komt.

Meranti kozijnen met een keurmerk zijn te krijgen bij de deelnemers van FSC Nederland.

Offertes aanvragen

Wilt u offertes aanvragen voor meranti kozijnen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier en ontvang offertes van meerdere leveranciers.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

Materiaal van uw kozijnen

Het formulier op deze pagina is bedoeld voor het aanvragen van offertes voor houten kozijnen. Voor een kunststof of aluminium kozijn kunt u overschakelen naar een van onderstaande formulieren:
+ Kunststof kozijnen
+ Aluminium kozijnen

Projectgegevens

Geef een beschrijving van het kozijn / de kozijnen. Gaat het om losse kozijnen, bijvoorbeeld van losse ramen en deuren? Of gaat het om een geschakeld kozijn, bijvoorbeeld in een achtergevel?
Project
Plaatsen
Voor gebruik
Soort glas
Hang- en sluitwerk

Deuren

Beschrijf zo goed en uitgebreid mogelijk welke deurkozijnen u wilt. Gebruik voor de beschrijving in ieder geval onderstaande kenmerken. Zonder opgaaf van maten kunnen wij uw aanvraag niet doorsturen! Indien u geen exacte maten weet kunt u een schatting geven.
Deuren

Ramen

Beschrijf zo goed en uitgebreid mogelijk welke raamkozijnen u wilt. Gebruik voor de beschrijving in ieder geval onderstaande kenmerken. Zonder opgaaf van maten kunnen wij uw aanvraag niet doorsturen! Indien u geen exacte maten weet kunt u een schatting geven.
Ramen

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht